3 trinn for å bli en cloud computing-ekspert

Cloud computing-industrien er en sektor som fortsetter å se betydelig vekst og en enorm etterspørsel etter dyktige folk. I tillegg er fagfolk med høy kunnskap om skyen blant de som tjener best på IT-feltet. Personene med skybaserte ferdigheter har evnen til å bruke nye metoder for å implementere, teste, utvikle og planlegge IT-prosjekter. Men før du starter en ny karriere innen cloud computing, er det viktig å utvikle ferdighetene og ha fullstendig kunnskap om de forskjellige tjenestene, teknologiene og konseptene som brukes.

Her er noen få trinn for å lære mer om cloud computing:

Forstå sentrale begreper

Et av de første trinnene er å få en grunnleggende forståelse av de ulike konseptene som er relatert til cloud computing. Det er viktig å lære om den dynamiske skalaen til on-demand-skymiljøet. I tillegg hjelper det å lære å utvikle infrastrukturen som kode (IAC) i et forsøk på å matche behovene til et bestemt selskap eller en bestemt tjeneste. Dette er spesielt nyttig for utviklere som ønsker å fullt ut administrere logistikken og arbeidsmengden. Andre viktige konsepter å lære er knyttet til DevOps, kontinuerlig levering (CD), kontinuerlig integrasjon (CI), containere og virtualisering.

Det hjelper å starte med det grunnleggende og sakte utvikle seg derfra. Fokuser på et bestemt nøkkelområde, for eksempel skyorienterte teknologier eller spesifikke leverandørplattformer.

Få praktisk erfaring

Det er mange gode muligheter for å få praktisk skyopplevelse med flere store leverandører som gjør det mulig å prøve plattformen deres gratis. De populære valgene som Google Cloud Platform (GCP), Microsoft Azure og AWS gir muligheten til å bruke tjenesten deres i en begrenset periode. Dette er vanligvis i området en eller to måneder. AWS tilbyr imidlertid en begrenset tjeneste i opptil 12 måneder. Bare å registrere seg for disse plattformene gir en enkel måte å få kunnskap og erfaring. Andre alternativer for å få praktisk erfaring inkluderer å gi bidrag til åpen kildekode-prosjekter.

Få sertifisering

Et spesifikt kurs som fører til å oppnå en bransjeanerkjent sertifisering er en fin måte å lære de nødvendige ferdighetene på. Dette viser også en fremtidig arbeidsgiver at du har den nyeste, oppdaterte kunnskapen og typen person som er villig til å lære. De fleste av de store leverandørene har komplette opplæringskurs på plass som gir praktisk erfaring. I tillegg er det ulike kurs å velge mellom, for eksempel de som er beregnet på systemadministratorer, løsningsutviklere og løsningsarkitekter.

Leave a Comment