Cloud Computing: Hva holder deg tilbake?

C

De raskest voksende SMBene har omfavnet skyen som en metode for å løse fire hoved IT -utfordringer:

  1. Høye kapitalkostnader;
  2. Ferdighetsmangel;
  3. Skalerbarhet etter hvert som virksomheten vokser, og;
  4. Innovasjon etter hvert som virksomheten modnes.

Resultatene er positive. Undersøkelser indikerer at:

  • 53% av SMB -er som bruker skyteknologi har større sannsynlighet for å få en inntektsøkning.
  • 85% av virksomhetene tror at skyen gjorde at virksomheten deres kunne skalere og vokse raskere.

Organisasjoner finner ut at Cloud computing gir umiddelbar tilgang til verktøyene som trengs for å transformere virksomheten sin digitalt og forbedre kundeopplevelsen.

Mange bedrifter er fortsatt motvillige til å gå over til nettskyen til tross for disse fordelene. Motviljen til å migrere er spesielt tydelig i Vest -Canada, hvor vi har sett at skyadopsjon er omtrent 25% mindre enn resten av Canada. Så, hva holder deg tilbake?

Sikkerhetseksponering

Sikkerhet er angitt som den første innvendingen mot Cloud for 49% av organisasjonene (IDC 2017). Bør du være bekymret? Sikkerhetsinvesteringene fra de store skyleverandørene er betydelige og har skapt skyplattformer der sikkerhetsbrudd på grunn av leverandørfeil er sjeldne. Faktisk har skyen vist seg å være sikrere enn de fleste miljøer uten sky.

Nettverksrespons

En sentral motstander av sky for kunder i Vest -Canada er bekymringen for at nettverkstilkoblingen vil være utilstrekkelig til å gi den type responstid og sikkerhet som sluttbrukere er vant til. Med de store offentlige nettleverandørene i Øst -Canada er det forståelig at alternativer for nettverkstilkobling bør være godt forstått før du fortsetter. Det finnes flere nettverksalternativer for å imøtekomme behovet for høy båndbredde, sikkerhet og tilkobling til Cloud, inkludert løsninger basert i Saskatchewan.

Tjenestetilgjengelighet

Tjenestetilgjengelighet, inkludert responstid og brukerstopp, er en bekymring på grunn av det tapte kontrollet over datamiljøet. For å dempe denne bekymringen, tilbyr offentlige Cloud -leverandører servicenivåer for alle produktene sine med finansielle kreditter gitt hvis de ikke oppnås. Den robuste konstruksjonen av Cloud -miljøet er slik at høy tilgjengelighet konsekvent oppnås. I verste fall kan organisasjoner ytterligere beskytte kritiske applikasjoner ved å konfigurere dem til automatisk failover til alternative datasentre hvis et Cloud-datasenter går frakoblet.

Cloud -kostnader

Det er en generell oppfatning at tjenester i nettskyen er dyrere enn i ikke-sky-miljøet. Dette tas ofte opp når sammenligningen mellom Cloud og ikke-Cloud-plattformer ikke nøyaktig gjenspeiler alle kostnadene som utgjør infrastrukturen som ikke er Cloud.

Med alle ikke-Cloud-kostnadene i tabellen ovenfor vurdert, er det nesten 50% reduksjon i støtte- og vedlikeholdskostnader når Cloud velges. Når du foretar en økonomisk sammenligning eller Cloud ROI, er det også viktig å ta hensyn til de økte inntektene som vil skje når du driver dine digitale transformasjonsresultater ved hjelp av skytjenester.

Starter

Det kan virke skremmende når du prøver å bestemme deg for hvordan du skal begynne. Det beste stedet å begynne ofte med å konsultere en pålitelig partner med erfaring fra skymigrasjoner. Cloudmigrasjon krever dyktighet og erfaring; ofte synes organisasjoner som takler denne overgangen selv, det er vanskelig og tidkrevende.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta