Hva er karriereutsikter for helseinformasjonsteknologi?

H

Når du tenker på en karriere innen medisin, anser du ikke umiddelbart helseinformasjonsteknologi som et av alternativene. Etter hvert som medisinske systemer går mer mot å bli drevet av datamaskiner, blir IT -fagfolk med bakgrunn fra medisin eller helse mer og mer kritiske. Karriere innen medisinsk informasjonsteknologi er blant de raskest voksende studieretningene de siste årene. Tilbudet av fagfolk i HIT oppfyller ikke kravene fra bransjen. Som en karriere er det mye rom for avansement og forfremmelse. Dessuten tillater det en person å utføre verdifull støtte i å drive et medisinsk anlegg. Pasientjournaler og annen viktig infrastruktur flytter nå til en skybasert arkitektur, og trenger opplærte eksperter for å hjelpe dem.

Dyktig IT er etterspurt på alle områder

Medisinfeltet er ikke det eneste som trenger dyktige IT -fagfolk. Flere bransjer ønsker de mest kvalifiserte IT -fagpersonene i sine supportavdelinger, og etterlater helsetjenester med mangel. Det er også det åpenbare problemet med å ha eksperter innen IT som forstår helsevesenet. Utdannede utøvere innen helseinformasjonsteknologi for å jobbe i denne bransjen må ha spesifikk opplæring innen feltet. Det er åpninger i området for tusenvis av fagpersoner som støttepersonell i medisinske institusjoner.

Lukrative yrker

Den siste statistikken viser at HIT-eksperter med erfaring under toårsmarkeringen kan ha en årslønn på $ 62.780. På den øvre enden av erfaringskontinuumet kan utøvere med over tjue år i stillingen forvente å tjene $ 122 663 årlig. Generell IT -kunnskap er den samme i alle bransjer. Likevel tjente de som foretrakk å gå inn på dette feltet i gjennomsnitt 22 000 dollar mer enn i andre sektorer. Innen helsevesenet setter en bakgrunn innen IT deg i stand til å gå inn på et svært etterspurt felt hvor trente eksperter trengs.

Ledige stillinger

Det er flere forskjellige posisjoner de kan finne seg selv i for de som ønsker å gå inn i informasjonsteknologi i helsevesenet. En klinisk systemanalytiker har ansvaret for å fikse problemer som kan oppstå med elektroniske journalsystemer. De trenger vanligvis en inngående kunnskap om koding og databaser. Informasjonssjefer har ansvaret for alle digitale pasientjournaler og fungerer som leder for den interne IT -avdelingen, og delegerer jobber til andre fagpersoner. Selv om disse indikerer noen av bransjestillingene, vil etterspørselen etter HIT -spesialister fortsette å vokse etter hvert som tiden går. Med flere og flere medisinske fasiliteter som gir elektronisk-baserte data til hverandre, har behovet for dyktig hjelpepersonell aldri vært mer kritisk.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta