Jobber for feloner i informasjonsteknologi – Finn ut om du er egnet for disse felonvennlige jobbene

J

Informasjonsteknologi jobbmuligheter for forbrytere betaler godt og tilbyr raske karriereutvikling. IT -jobber for forbrytere krever omfattende teknisk kunnskap, men den største fordelen med IT -jobber for forbrytere er at etterspørselen etter IT -ferdigheter er høy sammenlignet med andre bransjer, selv under den nåværende økonomiske nedgangen.

I følge den siste studien fra Department of Labor’s Bureau of Labor Statistics, forventes IT -jobber å vokse mer enn dobbelt så raskt som gjennomsnittet for alle andre yrker. Denne rapporten tar hensyn til den siste dot-com-bysten og -gjenoppretting, samt outsourcing-trender. Med andre ord, selv med off -shoring av IT -jobber og den økonomiske nedgangen, er IT -industrien fremdeles en av de ledende vekstnæringene i USA i dag.

Så hvilke IT -jobber for forbrytere er tilgjengelige?

Informasjonsteknologi er studier, design, implementering og styring av datamaskinbaserte informasjonssystemer, hovedsakelig programvare og maskinvare.

IT -jobbene for forbrytere som er etterspurt inkluderer dataprogramvareingeniører, nettverkssystemer og datakommunikasjonsanalytikere, systemanalytikere og nettverks- og systemadministratorer, igjen ifølge arbeidsdepartementets rapport.

Siden IT -feltet er ganske stort, er det ingen personlighetstype som trengs for å lykkes. Det er plass til introverte, både tekniske IT-folk og utadvendte forretnings- eller salgsorienterte IT-folk.

Den ene egenskapen som alle IT -folk må ha, er imidlertid en vilje til å fortsette å lære. Dagens programvare og maskinvare vil bli utdatert om noen år, så IT -fagfolk må studere ny teknologi hele tiden.

Jobs for Felons: Information Technology

Informasjonsteknologi er en av de karriereveiene som er egnet for tidligere forbrytere fordi det er mange IT-jobber for forbrytere tilgjengelig på grunn av bransjens høye vekstrate.

Hvis du søker om vanlig ansettelse, må du definitivt gjennomgå en bakgrunnskontroll. Dette kan være et problem hvis IT -jobben innebærer å håndtere mye sensitiv informasjon. Hvorvidt du vil kunne få jobb etter at arbeidsgiver finner ut om fortiden din, vil avhenge av typen grovt forbrytelse, nyere tid og bevis på rehabilitering.

Ett alternativ du kan se på er å jobbe frilans. Ingen bakgrunnskontroller vil være involvert siden du ikke vil bli ansatt i noen bedrifter eller organisasjoner. Freelance IT -jobber for forbrytere innebærer ganske enkelt å lete etter kunder og jobbe som en uavhengig entreprenør. Dette har blitt veldig populært blant forbrytere fordi internett har gjort det lettere enn noensinne å finne freelance IT -jobbmuligheter for forbrytere på nettet. Du kan til og med jobbe hjemmefra. Dette er et flott alternativ for folk som ønsker å tilbringe mer tid med familien sin, så vel som de som har funksjonshemming.

Jobs for Felons: Information Technology

Nesten alle høyskoler og universiteter i USA har IT -programmer, så du vil ikke ha noen problemer med å finne det rette sertifiserings-, diplom- eller utdanningsprogrammet for deg. Du kan velge å enten studere på campus eller online.

De beste høyt betalte IT-jobbene for forbrytere krever en bachelorgrad i informasjonsteknologi og/eller sertifisering, så behold det i min hvis du vil jobbe for de beste IT-selskapene.

På den annen side er det noen få selskaper som tilbyr opplæring på jobb, selv om dette hovedsakelig er for nybegynnere.

For frilansarbeid trenger du minst noen sertifiseringer og sannsynligvis en tilknyttet grad. Kunder som ansetter frilansere vil se på både kvalifikasjoner og erfaring, så når du har etablert en god IT-arbeidshistorie, vil du kunne velge blant de bedre betalende IT-jobbene for forbrytere.

Informasjonsteknologi -jobber for Felons: Sammendrag

Informasjonsteknologi-jobber for forbrytere er et godt valg for tidligere lovbrytere fordi de betaler godt. IT er også en raskt voksende bransje med mange jobbmuligheter for forbrytere. Informasjonsteknologi er et stort felt, og mennesker av alle personlighetstyper kan lykkes i denne typen arbeid, men du bør være villig til å lære og mestre teknologier i stadig utvikling. I tillegg må du fullføre et diplom- eller gradskurs i informasjonsteknologi for å få de beste jobbene for forbrytere som er tilgjengelige.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta