Siste trender å følge i Cloud Computing i 2020

S

I dagens bedriftsindustri har bruk av cloud computing blitt en usagt norm. Nesten alle har hørt om det, og fordelene er vidtrekkende og vidt sparer kostnader, øker effektiviteten, hjelper til med å utføre arbeid raskere, etc. I forskjellige markedsundersøkelser utført over tid har resultatene vist at denne trenden med bruk av cloud computing av bedrifter og teknologihus kommer sikkert til å øke de neste årene.

Til nå har det vært noen bemerkelsesverdige endringer som har skjedd innen cloud computing, og det vil være viktig for bedrifter å ta en titt på dem når de investerer tid og kapital i cloud computing-

Quantum Computing-

Quantum computing oversetter bokstavelig talt til oppgaver som en gang tok timer, vil nå ta eksponensielt mindre tid, sekunder for å være presis. Dette betyr at datamaskiner og servere nå vil behandle informasjon mye raskere enn vanlig, og øke nettverkshastigheten i tiden som kommer. Man må huske at dagens nettverk har cloud computing i basen, noe som betyr at betydelige teknologiske endringer vil skje i cloud computing på grunn av utviklingen av Quantum computing.

Bruk av Blockchain

Blockchain -teknologien har ført til utvikling av raskere nettverkssystemer. Mange bedrifter, spesielt finansielle kraftverk, har økt bruken av blockchain i sin analyse av kryptovaluta og validering. I hjertet av alt dette er cloud computing, som blant annet har potensial til å være vert for kryptohandel, Initial Coin Offerings.

Øke digital kunnskap-

Etter hvert som den nyere arbeidsstyrken kommer inn i jobber med tiden, finner vi ut at de er mye bedre bevandret med teknologiske fremskritt innen de nyere teknologiene, spesielt cloud computing. Med dette vil selskapene se at de har to typer arbeidere- de teknologisk avanserte og de som ikke er like teknologisk avanserte. Bedrifter må gjennomføre forskjellige opplæringsprogrammer og induksjoner for å holde den eldre generasjonen digitalt oppmerksom.

Mobilitet for arbeidere-

Ved å trekke sammenhenger fra den økende digitale kunnskapen blant arbeidere, er en trend snart i ferd med å innhente de nyere arbeiderne, som handler om mobiliteten til arbeidere og deres arbeid. Med cloud computing trenger ikke arbeidere å være tilstede på kontorer og avlukker hver gang de jobber. De kan jobbe hvor som helst, fra hvilken som helst enhet og få jobben gjort. Ethvert selskap som ikke tilbyr dem mobilitet, vil ikke bære lojale ansatte.

Edge Computing-

Edge computing betyr ‘å bringe databehandling nærmere kilden til dataene’. På grunn av dette minimeres kommunikasjonen mellom nettverket og datakilden vesentlig, noe som øker beregningshastigheten og reduserer kostnadene vesentlig. Hvordan skjer dette? Med kunne databehandling. Denne typen teknologi brukes i dagens enheter som smarte kjøleskap, smarte høyttalere, biler, etc., og det er bare mulig på grunn av cloud computing.

AI (kunstig intelligens): Den nye banebrytende oppfinnelsen-

Kunstig intelligens regnes som fremtiden for digital automatisering. Automatiseringsanleggene det tilbyr selskaper, har overrasket selv de mest optimistiske av menneskene, og selv med kritikken har folk begynt å forstå hvor nyttig AI kan være. Med AI er det forventet at vi vil se en økning i enheter som bruker edge computing, noe som betyr at basen bare ligger i cloud computing. Kunstig intelligens er noe alle virksomheter bør være på utkikk etter.

Serverløs databehandling-

Dette er en nyutviklet cloud computing-modell der et dynamisk backend-system hjelper deg med å skalere bruken din opp og ned avhengig av bruken av programmet eller tjenesten din i stedet for å bruke forhåndsbestemte servere. Denne teknologien regnes også som en futuristisk teknologi, med mennesker som Microsofts administrerende direktør Satya Nadella som støtter den. Langsomt vil man se servere uten datatjenester med åpen kildekode dukke opp, og dermed redusere behovet for serverleverandører som du må låse inn for sine tjenester.

Datasenter økosystem-

Ved å kombinere kraften i maskinlæring, cloud computing og databehandling med kvantedatamatisering, vil vi se at programvare snart vil bli en tjeneste snarere enn en abonnementsbasert vare som lett vil bli brukt av selskaper og forretningshus ved hjelp av disse nyutviklede teknologier. På denne måten vil tiden med å fullføre et prosjekt reduseres, kostnadene kuttes og vi vil se en reduksjon i overflødige prosesser. Man skulle se at måten data blir sett på i dag ville bli revolusjonert, med cloud computing -teknologi i utgangspunktet.

For å konkludere, er de nåværende fremskrittene innen cloud computing bare et glimt av det som kommer. Det er bare en base. Ved roret av alt vil dette være mange nyere innovasjoner og teknologier som vil være der ute for å revolusjonere måten vi gjør alt vi gjør.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta