Teknisk assimilering og lagring av talent

Forleden dag fikk jeg en telefon fra en statsrepresentant angående informasjonen som ble lagt ut på nettstedet mitt. Jeg ble spurt om innholdet. Kvinnen på telefonen var totalt ikke-kommunikativ, arrogant og uvitende om svarene som ble gitt som svar på spørsmålene hennes.

Etter å ha vært formelt arbeidsledig i mer enn ett år, var det siste jeg ønsket å sette UC-benene mine i fare. Innholdet på min(e) nettside(r) er ikke bare ment å formidle dyptgående informasjon til besøkende, men å vise mine spesielle ferdigheter og talenter. Kvinnen hadde ingen. Jo mer hun snakket, med trass, jo mer ble det tydelig at hun ikke var en IT-person. Telefonkadensen hennes endte med at hun forsikret meg om en forestående oppfølgingskontakt fra en etterforsker.

Nettstedets innhold taler ikke bare for seg selv, men det er veldig tydelig at det ikke genererer inntekter for min personlige vinning. Riktignok er inntektsgenerering fra familie, venner og bekjente den eneste fordelen for virksomheten og aktivitetene knyttet til de bestemte individene. De publiserte dataene er først og fremst ment å hjelpe folk i utdanning, nåværende og tidligere hendelser, og arbeidsforhold. Nettstedet hjelper meg også med jobbsøking og eksponering for perspektiv arbeidsgivere. Hensikten er å gjøre inntrykk.

Informatikkstudenter med farger er sterkt underrepresentert i IT-arbeidsstyrken.

Fargede med grader er den minst representerte gruppen som er forberedt på IT-jobber i informasjonsteknologiindustrien. Implikasjonen viser alvorlig uenighet for høyere utdanning så vel som med IT-bransjen. Det begrensede antallet IT-arbeidere er ikke bare begrenset til fargede personer. Tiltrekningen og bevaringen av arbeidsgivere i en bestemt gruppe representerer et stort underskudd for informasjonsteknologiarbeidsstyrken. Underrepresenterte grupper, dvs. afroamerikanere, latinoamerikanere, kvinner og eldre arbeidstakere, vil ha stor nytte av utvidelsen av behovene til arbeidsstyrken i informasjonsteknologi. Rapporten fra 1998 av Herman D. Hughes, en professor ved Michigan State University sa: “Studier har vist at hvis de underrepresenterte gruppene var fullstendig deltakere i IT-arbeidsstyrken, ville det ikke være mangel på IT-arbeidsstyrke.

“Ny lovgivning, politikk i Det hvite hus og en cybersikkerhets-tsar bør hjelpe situasjonen. Mangelen på sentralisert ledelse har hindret informasjonsdeling om sårbarheter og usikkerhet om regjeringens sikkerhetspolitikk gjenstår for å åpne opp datasiloer”, ifølge Mr. J. Nicholas Hoover fra TechWeb.com.

Føderale byråer rapporterte at forskjellige etterretningsbyråer hadde informasjon om de amerikanske angriperne 9. september 2001. Denne ikke-kommunikasjonsfaux pas bidro til hull i informasjonsdeling mellom disse relevante byråene. Mr. Hoover sa også at ingen byråer hadde alle delene som trengs for en komplett informasjonspakke. Imidlertid har “det har vært fremgang siden den gang, fra avtaler om informasjonsdeling med flere byråer med bruk av wikier og blogger.” Selv om det fortsatt er rifter og hull, har deling av terrorismeinformasjon blitt en statlig tilnærming til datadeling.

“Mandat for informasjonsdeling og opplæringsprogrammer har blitt implementert av færre enn halvparten av de berørte byråene,” sier Hoover. Markle Foundation finner at “gamle vaner dør hardt!” Alle byråer er pålagt å avsløre detaljer om stimulansutgiftene sine som en del av den amerikanske Recovery and Reinvestment Act. Dette inkluderer alle involverte stater og jobbene som er skapt. Konsistens søkes av Treasury Department med hensyn til sine økonomiske rapporter med statlige finanskontoer. Forbedring innen Det hvite hus Office of Management and Budget forventes å skape sammenhengende økonomistyringssystemer i forbedringsarbeidet, ifølge Hoovers’ rapport.

Spørsmålet er hvorfor det er slik at redundante ikke-interoperable systemer forblir normale i offentlige etater? Hoover uttaler: “Mange byråer insisterer på å opprettholde sin uavhengighet, og de som ønsker å åpne seg møter tekniske hindringer i å dele informasjon.” Han nevner Forsvarsdepartementet som et eksempel. Militære grener motstår å bruke Defense Information Services Agency (DISA) eller Defense Business Transformation Agency (BTA).

Siled Information har vist seg å være DODs største utfordring mens den bremser opp i moderniseringen av avdelingens forretningssystemer som registrert av Government Accountability Office. Mer enn 3000 ulike økonomisystemer erstattes og/eller kobles til 12 ERP-systemer (forkortelse for enterprise resource planning, et virksomhetsstyringssystem som integrerer alle fasetter av virksomheten, inkludert planlegging, produksjon, salg og markedsføring. Som ERP-metodikken har blitt mer populært, har programvareapplikasjoner dukket opp for å hjelpe bedriftsledere med å implementere ERP i forretningsaktiviteter som lagerkontroll, ordresporing, kundeservice, økonomi og menneskelige ressurser.) med en utgiftsgodtgjørelse på én milliard dollar årlig. Utallige grensesnitt krever tilkobling av avstemmingsfeil i disse statlige systemene.

“Det er klart, fremtiden til informasjonsteknologi er uløselig knyttet til hvor godt underrepresenterte studenter er forberedt,” sier Bob Reed, visepresident for mangfold og inkludering ved Cingular Wireless Systems, som rapportert av Mr. Fred Green Jr., NNPA Technology-skribent . “Veien til suksess begynner lenge før en potensiell ansatt fullfører en jobbsøknad.”

Denne reporterens kollegiale studie har strukket seg over mer enn 10 år. Går på Philadelphia Community College, startet høsten 1996 med Management and Technical Studies og Berean Institute College of Business Administration and Computer Science i Philadelphia PA, Akkreditert av: The Accrediting Commission of Career Schools and Colleges of Technology, etc. Den senere institusjonen er en “HBCU” (historiske svarte høyskoler og universiteter).

En utfordring ble gitt til tre HBCU-campus. De tre historiske høyskolene var Southern University i Baton Rouge, LA; North Carolina Central University i Durham, NC; og Florida University i Tallahassee. Handelsstudentene på de tre campusene ble belastet med utvikling, implementering og markedsføringsplan for å nå sine jevnaldrende på campus og fakultetsmedlemskap. Cingular Wireless Systems gjorde denne utfordringen, sier Mr. Green. Belønningene er stipender, stipender og bedriftsprodukter. Cingulars utfordring gir businessstudentene en mulighet til å presentere sine evner til å vise dyktig balanse og teori med teamarbeidskonsepter så vel som individuell kreativitet. (Utfordringsresultatene kunngjøres på et senere tidspunkt).

Arbeidsgivere søker stadig nye ferdigheter, opplæring og læring. Hvorfor er det så vanskelig for IT- og BI-studenter (Informasjonsteknologi og Business Intelligence) å skaffe seg de ettertraktede jobbene og karriereveiene de søker? (Spesielt innenfor offentlige etater!) Hvorfor er nybegynnerstillinger fulle av byråkrati når det er åpenbart at søkere har ferdigheter og evner til å utføre IT-oppgaver og -ansvar?

Mangel på IT-arbeidskraft? Vær så snill!

IT-fagarbeidere har en tendens til å ikke ha ferdighetene sine på inaktivt format. De, (vi), må holde tritt med informasjonstrendene og endringene. Vi oppfordres hele tiden til å fortsette pedagogiske sysler selv mens kostnadene har steget til uoppnåelige høyder for den gjennomsnittlige personen. Vi oppfordres til å bygge og vedlikeholde nettbaserte profiler og CV-er som vil tiltrekke seg visninger fra arbeidsgivere. Vi oppfordres til å vise våre ferdigheter og talenter på Internett, bare for å få dem gransket, latterliggjort, respektløst, feillest og misforstått. Konkurransen vår er ikke av vårt land, og likevel oppmuntres vi hele tiden samtidig som vi blir motet fra å nå målene til vår regjering – “Den amerikanske drømmen!”

Konkurransen fostrer hele tiden sine hjemmedyrkede (og ikke hjemmedyrkede – men – returnerte hjem) trente og kompetente talenter som plasserer deres IT-produksjoner til større høyder! Det spesielle talentet (i de fleste tilfeller) tåler ikke presset av økonomisk stress, for ikke å nevne medisinske, med visshet om at det nærede talentet har til hensikt å tjene regjeringen som det kaller hjem til … moderlandet: for minst én til to år. Konkurransen ser tilbake på oss og smiler. Konkurransen vokser med de skiftende teknologitrendene og endringene mens vi sitter og skriker “IT Workforce Shortage!”

Konkurransen går hjem med trofeet og vi ligger på sjette og syvende plass i verdenskonkurransen IT og BI plattform(er). Ta en titt på Beta Max, videospiller, hjemmedatamaskin(er), elektronikk osv. Er det ikke på tide for oss å ri høyt i salen, å være først, å lede? Vi gjorde det med presidentskapet, gjorde vi ikke? Så hvorfor kan vi ikke finne en måte å fylle “IT-mangelen på arbeidskraft” og utnytte alle våre talenter … i hele landet til de frie … hjemmet til de modige? Inkludering er den eneste måten å fullføre og fullføre frihet og frigjøring fra våre teknologiske bindinger. Vi trenger heller ikke nøye oss med andreplass!

Ser arbeidsgivere på nettstedet ditt, profilen(e)? Trekker de feil konklusjoner? Er den ansatte entreprenøren/leverandøren dyktig til dagens utfordringer i IT-verdenen og dens teknologier? Er etterforskeren i stand til å forstå enkelt IT-språk og dets betydninger og symboler? Eller er det nok en gang «Big Brother» som annonserer hvem som egentlig har kontroll?

Hva er på nettstedet ditt?

Til neste gang.

Leave a Comment