Tror du virkelig at cloud computing er virkeligheten?

Husker du da lansering av en mobilapp var et uunnværlig krav for organisasjoner som planlegger å bli digital? Tidsfiler og den nye digitale bølgen er allerede her for å ta verden med storm. Å ha en mobilapplikasjon nå er bare et basslinebehov for bedrifter. Denne nye bølgen er ikke begrenset til en enkelt teknologi eller produkt. Det sier seg selv at for å leve opp til sluttbrukernes forventninger, bør bestrebelser helles i en retning som tilfører verdiforslag til forretningsfronten. En studie utført av Forrester understreker viktigheten av å kjenne dine digitale rovdyr. Det antyder også at de som overser denne faktoren har sjanser til å ligge bak sine kolleger.

Denne artikkelen prøver å kaste lys over ulike faktorer som kan bidra til å gjøre din digitale reise til en rik opplevelse.

Fokuser på å skape tilpasset opplevelse for kundene dine

Med fremkomsten av tingenes internett (IoT), sprer digitaliseringen sine røtter overalt. Liker det eller ikke – de fleste forretningsstrateger tar ting for gitt at Google og Siri bedre vet hvilke handlinger vi utfører og hvorfra. Det kan ikke benektes at digitale eiendeler har blitt så sammenslått i vårt daglige liv at livet uten dem virker ufullstendig. Ifølge mange analysefirmaer vil IoT være direkte proporsjonal med kundenes forventninger. For å si det enkelt, jo mer tempo IoT vil øke i, jo raskere og høyere vil forventningene våre være. Uansett om du er en B2B- eller B2C-organisasjon – sluttbrukerne dine forventer personlig og uovertruffen opplevelse fra tilbudene dine. For å ligge i forkant av konkurrentene dine, tar hver virksomhet i bruk innovative teknikker som har potensiale til å hjelpe dem å legge til smidighet og samtidig styrke inntektsgenereringssyklusen. Ikke alle applikasjoner er like, og det samme er teknologiene. Det bør sjekkes at du skal investere i riktig teknologi som kan gi flere fordeler.

Det er sant at dagens digitalt drevne kunder former sine oppfatninger avhengig av deres evne til å integrere produktene eller tjenestene dine. Disse forventningene kan bare oppfylles hvis selskapene samler inn fullstendig informasjon om kundene sine, som deres krav, funksjonene de ser etter, deres budsjettkriterier og evalueringen av deres krav.

Alle skyer er ikke like dannet

Det er virkelig vanskelig å bli en del av en sluttbrukers personlige verdisystem, siden det krever uovertruffen smidighet og mot å ta kalkulerte farer. Hvis jeg må definere dagens verden, foretrekker jeg at det kalles en verden av sensorer, sanntidsdataanalyse, tilkoblede enheter og utvilsomt cloud computing. Her er fangsten, ikke alle cloud computing-plattformer følger de samme beregningene, eller er designet med en standardskala. De fleste offentlige skyvertsleverandører fokuserer på å lage sky som en vare. Imidlertid er organisasjoner som kun anser skyen som en bruksmodell fortsatt ikke i stand til å utnytte sine fullverdige muligheter.

I forbindelse med dette antyder en rapport fra North Bridge og Wikibon at bruksraten for skydatabehandling ikke bare øker på grunn av dens skalerbarhet og enkelhet, men også på grunn av dens evne til å legge til smidighet til en virksomhet. Rapporten sier videre at omtrent 20 % økning i hybridskyhastigheten er et bevis på de ovennevnte proklamasjonene. Wikibon spår også at hybrid cloud computing vil dominere alle andre datamodeller om de nærmer seg 10 år.

Skysikkerhetsbekymringer forsvinner ikke: Skyekspertise er viktig

Uten tvil er bruken av nettskybasert databehandling på vei oppover, og virksomheter på tvers av alle vertikaler med distinkte krav utnytter det for å nå sine fastsatte mål. Bekymringen knyttet til skysikkerhet og ekspertise viser imidlertid ingen tegn til fallback. Vel, dette er på grunn av det faktum at tidlige skyleverandører var mer fokusert på kostnader. Tilsynelatende tror mange av administrerende direktører nå at skyekspertise inkludert sikkerhet, compliance og personvernstandarder er uunnværlige for en skyvelgjører. Her kan bransjedekkende ekspertise innen skydomene hjelpe til med å møte disse utfordringene.

Skyen er fremtiden

Tro det eller ei – vi har alle gått inn i en ny æra med skydatabehandling, hvor pålitelighets- og interoperabilitetsutfordringer begynner å bli knyttet til sikkerhetsregulering, personvern og innlåsing. I dag opptrer bedrifter ganske forsiktig når de flytter sine forretningskritiske data og applikasjoner mellom offentlige og private skyinstanser – slik at hvert eneste feilpunkt kan reduseres.

Det neste tiåret av skyen vil bli definert av dens praktiske funksjon og smidighet som den gir til sluttbrukerne. Det ville overhodet ikke være sjokkerende – hvis nevnt at en enkelt virksomhet vil utnytte flere skyforekomster for å imøtekomme de forskjellige formålene som markedsføring, regnskap, HR og drift.

Husk, ikke velg en billig offentlig skytjenesteleverandør; fokuser i stedet på å velge en toveis skalerbar og sikkerhetskompatibel leverandør. Dette vil ikke bare bidra til å redusere driftskostnadene, men også gi en måte å maksimere avkastningen på. Invester i en sky som følger alltid-på, alltid tilgjengelig mantra, da det vil sikre rom for innovasjon og vekst.

Det er på tide å utvide din konvensjonelle stilling til et bedre og innovasjonsskyområde uten å gå på akkord med noen av de nødvendige forretningsfaktorene, som sikkerhet, ytelse, smidighet, for å nevne noen.

Leave a Comment